Dap Zuid gaat verhuizen

Onze kliniek aan de Vondelstraat, ook wel bekend als Dap Den Bosch Zuid gaat verhuizen.

Beste klant, we hebben besloten om onze locatie Zuid samen te voegen met onze hoofdlocatie aan de Jacob van Wassenaerstraat 6 in Den Bosch met ingang van 1 januari 2021. Deze kliniek is vorig jaar volledig verbouwd en is voorzien van de meest moderne apparatuur.

Onze vernieuwde hoofdlocatie beschikt onder andere over 3 spreekkamers, een ruime wachtkamer, een tweetal operatiekamers, waarvan 1 speciaal voor de tandheelkunde. Op deze locatie werken meerdere dierenartsen, met hun specialisaties, en paraveterinairen samen, waardoor we uw huisdier ook de beste zorg kunnen verlenen.

Daarnaast zijn we al geruime tijd geleden een samenwerking aangegaan met het Animal Center in Vught aan de Schakel 12. Onze artsen zijn hier ook regelmatig aanwezig om u en uw huisdier tot dienst te zijn. Tijdens de openingstijden van de winkel is er altijd een assistente aanwezig om u advies te kunnen geven of waar u uw medicijnen, voer of middelen tegen vlooien, teken en wormen kunt afhalen.

Onze dienstverlening en service op onze locatie Noord op de Burgemeester Godschalxstraat blijft onveranderd.

Wij bieden u graag onze service en diergeneeskundige hulp aan op onze hoofdlocatie, locatie Noord en in het Animal Center in Vught en hopen dan ook van harte dat u met ons meeverhuist.

Met vriendelijke groet,

 

Team Dierenkliniek Den Bosch